
دکتر عباس خدادادی
بیوگرافی
دکتر عباس خدادادی متولد اردیبهشت 1360 و مدیر عامل «شرکت مشاوره راهبری دوراندیشان» و مدیر مسئول «وبسایت تخصصی هوشمندی استراتژیک» است. در سال 1390 در مقطع دکترای تخصصی در رشته «استراتژی» از دانشگاه علامه طباطبایی فارغالتحصیل شد. وی حرفه «مشاوره استراتژی و توسعه کسبوکار» را در اوایل دهه 1380 شروع کرده و به صورت تخصصی به حل بررسیهای استراتژیک و حل مسائل کسبوکارها پرداخته است. در این دوره او، به تالیف و ترجمه چندین کتاب پرداخته که هر کدام از آنها رویکردها و مباحث کاربردی را به مدیران پیشنهاد میکند.
عباس خدادادی با بکارگیری تجربیات و متدولوژیهای علمی توانسته است که «نظام راهبری استارگت» را طراحی و مستقر کند. استارگت یک اکوسیستم نرمافزاری و راهکارهای مشاورهای است که منطقه امن و مطمئنی را برای تصمیمگیریهای استرتژیک و اجرای آنها فراهم میآورد.
دغدغه اصلی ایشان، ایجاد «تفکر عمیق» در مدیران و کاهش آسیبهای ناشی از اشتباهات تصمیمگیری میباشد که نتیجه آن کمک به بهبود، جهش و توسعه کسبوکارهایی است که با وی همراه هستند. در صفحه ویدئوهای آموزشی «پای تخته استراتژی» با مباحث استراتژی آشنا شوید.
کتابهای منتشر شده
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
مدیریت استراتژیک در کسب و کارهای کوچک و متوسط |
![]() برنامهریزی استراتژیک در خدمات سلامت |
برخی قدردانیها
دانشگاه آزاد |
|||
سلام ممنون بابت مطالب خوب و جامع سایت
سلام. محبت دارید.
سلام بسیار مفتخرم که در این شرایط سخت و نابسامان میتوانم از محضر استاد ارجمندی چون دکتر خدادادی استفاده کنم و وقتی این همه تالیف و زحمات شما را میبینم احساس خوشبختی و خرسندی دارم .این را حقیقتاً میگویم اما باور دارم که بهره ها خواهم برد لذت ها از یادگرفتن از شما.
سلام. سپاسگزارم. امیدوارم مطالب بتونه کمک به شما کمک کنه.
سلام استاد مطالب مفید و جامع ممنون از زحمات شما
سلام. محبت دارید.
سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگ و گرامی باعث افتخار شاگردی شما بزرگان واز نقطه های عطف زندگی بنده است آشنایی با شما در این برهه زمانی از عمر خود و کشورم قطعا اگر ایران و ایرانی توانست در مقابل این همه ناملایمات 40ساله چهارستون استقلال و آزادی خود را حفظ کند به برکت وجود دانشمندان بزرگی چون شماست که مردانه ماندید و ساختید وانشاالله به زودی زود شاهد شکوفایی اقتصادی و اجتماعی این کشور باشیم . بنده خالصانه وخاضعانه از اهواز تا تهران کمر خود را خم کرده وکشیده می کنم تا خاک پای شما را که مردانه ماندید ببوسم و راه شما را ادامه دهم .
سلام. آرزو دارم سالم و شاد باشید.
سلام جناب آقای دکتر خدادادی عزیز بسیار سپاسگزارم از زحمات شما و از مطالبی که از شما آموختیم . مطالب بسیار خوب و جامع است.
سلام. ممنونم. 🙏
سلام استاد محترم؛ واقعا زحمات تان در عرصه علم مدیریت قابل تحسین و توصیف است، در حفظ الله متعال باشید.
سلام. سپاسگزارم.
با سلام خدمت استاد گرامی بزرگی می گفت: «به جای لعنت فرستادن به تاریکی، برخیز و شمعی را روشن کن». استاد بزرگوار بابت اینکه با دانش و خرد خود مسیر رو برای مدیران آینده ایران سربلند، روشن نگه میدارید و همچنین بابت تلاشهای حضرتعالی در عرصه علم مدیریت با رویکرد تعالی میهن عزیزمان و زکات علم کمال تشکر و قدردانی را دارم. و من الله توفیق
سلام. صمیمانه خدمت شما بگویم که امیدوار و دلگرم به همین هستیم و نه چیز دیگر.
با درود و سپاس، مطالب بسیار ارزنده ای ارایه نمودید، موفقیت روزافزون آن استاد گرامی را آرزومندم. من تازه فهمیده ام که هیچ نمیدانم و ای کاش در جوانی ( جوان تری.۷۸ ساله هستم, و سر ممیز سیستم ها) این امکانات وجود داشت، ما در گذشته برای یک مطلب علمی کتابخانه های دانشگاه ها را زیر و رو میکردیم، و امروز با یک کلیک صدها عنوان به چشم میرسد. اما سخاوتمندی استاد عزیز و ارجمند چیز دیگری است، موفق و پایدار باشید و بخشنده. ارادتمند مجید حشمتی
درود بر شما جناب حشمتی عزیز، خوشحالم که مطالب به کار شما اومده، خواهش میکنم دوباره به سایت سربزنید. مطالب را به روز میکنیم. سایهتان مستدام. کشور به انسانهای یادگیرندهای مثل شما نیاز مبرم داره.
سلام جناب دکتر خدادادی! از مطالب شما بسیار استفاده کردم. اما به نظر میرسد عمده نگاه شما در حیطه شرکتهای بازرگانی است و اگر کسی بخواهد یک موسسه یا نهادی را در حوزه فرهنگ و هنر تاسیس کند که البته برای آن اندیشه اقتصادی هم داشته باشد، چه توصیهای میکنید؟
سلام، اصل این هست که هر گونه موسسه یا نهادی یک بنگاه اقتصادی است، چه فرهنگ باشد چه هنر، چه شرکت بازرگانی باشد چه موسسه خدماتی. مطالب این سایت برای ایجاد بنگاه اقتصادی نوشته شده که حتماً برای کسی که اندیشه اقتصادی دارد، کاربرد دارد.
سپاس بابت مطالب ارزشمندی که به اشتراک گذاشتید.
سلام. محبت دارید.
سلام وعرض خداقوت به استاد گرامی جناب دکتر خدادادی بنده در حوزه مهندسی و مدیریت پروژه و سال ها در مدیریت MBA,DBAو هم اکنون در شهید بهشتی MIS,MITرو دنبال می کنم.مطالب سایت بسیار عالی و ارزشمند است و برخی از ترجمه و تالیفات و پاورپوینت ها مخصوصا"، بسیار رسا و کاربردی هستند.در مورد یه نمونه مشخص پاورپوینت کتاب برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعاتی اثر جان وارد و جو پیارد(بقول استراتژیست ها کتاب جان جو) بودش که ترسیم و نظم خوبی به کل یافته ها و داشته های من داد که به همه عزیزان مقاطع تکمیلی پیشنهاد می کنم.قطعا" سایر مطالب نیز به همین قوت و کیفیت هست ولی فرصت مطالعه نبود. جسارت می کنم و پیشنهادی خدمت استاد خودم دارم و اون اینکه مطالب بسیار پر بار و کاربردی متاسفانه با فرمت کمتر درخور ایجاد و ارائه شده است که نیاز به بازنگری، طراحی مجدد واصلاح و بهره گیری از تکنولوژی های بهتر وبرتر وبروزتر ادیت و ارائه حداقلی از سوی طیف امثال ما و شما که تکنولوژی محور، آپ تو دیت و بروزتر(در مقیاس جهان سوم) هستیم انتظار می رود. در همین مایکروسافت ابزارهای بسیار زیبا و کاربردی جهت تولید محتوا وارائه وجود دارد که بی شک جویندگان کم ذوق که به ضرب و زور گرافیک جذاب راغب به پیگیری مطالب و محتوای سایت هستند نیز به پای سایر اندیشمندان کشان کشان تا سرمنزل مقصود آورده شوند(مثل درس معلم و طفل گریز پای ...) در همین پاور پوینت فوق الاشاره بسیار پرمحتوا فونت استفاده شده نامناسب، کلمات چسبیده، مفاهیم گم شده در پستوی املای کلمات، محیط گرافیکی شلوغ و غیر جذاب و...البته بی گمان همکاران ودوستان محترم اداره کننده سایت بار غفلت بردوش داشته ولی جناب دکتر به لحاظ مدیریت و مسئولیت در نوک پیکان هستید. شرمنده که بی پرده و شارپ نقد کردم. گویند اسکندر و مغول و تیمور و...تا زبان زبان شمشیر بود، از ایران و ایرانی کشتند و بردند ولی کار که به زبان مدیریت و سیاست و ...رسید اندیشمندان و بزرگان ایرانی در منصب وزیر و صدراعظم و مباشر و مشاور گره از زلف مشکلات کشور گشودند.بی تردید دکتر عباس خدادادی نیز در جرگه آنان است. خدایا محفوظ بدارش از کنایه و زخم چشم حسودان ترقی وطن
با سلام، من تمام همت خود را بر این گذاشتهام که در این سرزمین دوستداشتنی چراغی هر چند کمسو را روشن کنم. تلاش فراوانی دارم که به جویندگان دانش استراتژی، علمی به روز را عرضه کنم. تیم کاری ما تشنه نقد است و نمیدانید نقدتان چقدر برای ما ارزشمند است. در اصل یک هدیه بود که به ما دادید. از کلام شما بهره زیادی بردیم، طوری که خودم به شخصه آن را با دقت و 10 بار خواندم، پرینت کردیم و در دفتر کار، جلوی چشم اعضای تیم گذاشتهایم که فراموشمان نشود و عمل کنیم. قسمت اخر نوشتهتان من را یاد این شعر انداخت که «یکی قطره باران زابری چکید، خجل شد چو پهنای دریا بدید». اقبال با ما یار هست که این سایت پذیرای نخبگان و دغدغهمندان مدیریت و استراتژی است و میزبان بزرگانی چون شما هستیم. بیشک من در این جمع، ذرهای بیش نیستم.
بسیار عالی بود استاد. ممنونم از لطف تون و راهنمایی امروز در مورد کارت امتیاز متوازن. خداوند به زندگیتان برکت و شادی بدهد.
سلام. محبت دارید. امیدوارم موفق باشید.
واقعا ممنون از مطالب عالی شما برای تعیین وضعیت شناسی وضوع خاص فرهنگ فقط باید از ماتریس swot استفاده کرد ممنون میشم مدل های مشابه یا جایگزین swot رامعرفی کنید سپاس فراوان
سلام. برای شناخت وضعیت فرهنگ سازمانی از مدلهایی مانند کوئین، اوچی، پارسونز یا دفت هم استفاده میشود که کاربردیترین آنها مدل دنیسون است.